Bel mij terug
  •  

Servicedesk medewerker

Help jij klanten graag uit de brand met je IT-skills? Heb je daarnaast ook nog eens een hele fijne telefoonstem? Kom dan onze Servicedesk versterken!

We vallen maar meteen met de deur in huis: het is druk op onze Servicedesk. Dit maakt dat de dagen voorbijvliegen, jij hoeft je geen moment te vervelen. Niet alleen vanwege de lekkere werkdruk, ook omdat je samenwerkt met jonge, leergierige collega’s waar je binnen no time een hechte band mee opbouwt.

De klanten waarvoor jij aan de slag gaat zijn woningcorporaties of zorginstellingen. Deze organisaties maken gebruik van specifieke systemen en applicaties. Ons inwerksysteem zorgt ervoor dat jij, na een maand of twee, de taal van een woningcorporatie of zorginstelling spreekt en je zo helemaal thuis voelt in de branche.

Dit ben jij:
*      Je hebt kennis van ICT, vanuit je opleiding, werkervaring of een uit de hand gelopen hobby.
*      Deze kennis kun jij in jip-en-janneke-taal overbrengen aan een ander.
*      Een beetje stress kun jij wel handelen, jij houdt je hoofd koel.
*      Je weet prioriteiten te stellen wanneer je meerdere taken op je bordje krijgt.

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Stuur direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com.
Heb je vragen over de functie of wil je gewoon even iemand van de afdeling spreken? Bel dan 033 - 4343 085 en vraag naar Sanne. Zij zal jouw leidinggevende worden en staat je graag te woord.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.