Bel mij terug
  •  

Communicatiemedewerker

Wil jij kwalitatieve content voor een snelgroeiend bedrijf creëren?
Krijg jij graag de vrijheid om mooie projecten te bedenken en uit te voeren?
Ga aan de slag als communicatiemedewerker bij NEH.

Ter uitbreiding van het NEH communicatieteam zijn we op zoek naar een creatieve, hands-on communicatiemedewerker, die samen met de communicatieadviseur onze marketing en communicatie verder vorm geeft.

Je zal voornamelijk bezig zijn met het creëren van interessante blogs en nieuwsberichten. Je interviewt klanten, haalt de laatste nieuwtjes op bij je collega’s en plaatst dit alles in een gestructureerde contentkalender. Nieuwe content op onze website en sociale media? Een goed gevulde maandelijkse nieuwsbrief? Verhogen van de naamsbekendheid binnen onze doelgroep? Daar zorg jij voor.

Naast deze werkzaamheden ligt er een aantal mooie projecten te wachten. Zo staan we op het punt om onze nieuwe website op te bouwen. Je zal actief betrokken zijn bij vernieuwde arbeidsmarktcommunicatie in samenwerking met onze HR-toppers. Ook kun je jouw creatieve ideeën kwijt in de organisatie van beurzen, klantendagen en kennissessies.

Als communicatiemedewerker bij NEH krijg je flink wat verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen inbreng. Spreken we je snel?

Dit ben jij:
*      Je hebt een hbo-opleiding communicatie of marketing afgerond.
*      Je brengt minimaal drie jaar werkervaring mee.
*      Je bent geïnteresseerd in ICT.
*      Jouw presentaties in PowerPoint zorgen voor het ‘WOW-effect’.
*      Je hebt kennis van webdesign, MailChimp en SEO.
*      Werken met Photoshop, InDesign en Illustrator geeft je energie.
*      Spelvoutjes en scheve uitlijningen springen jou direct in het oog.

Dit zijn wij
Wij zijn een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon en laptop van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Leuk! Pak meteen je kans en solliciteer via vacatures@nehgroup.com. Wil je jouw aanstaande collega spreken? Bel 033 4343 070 en vraag naar Martijn Drost.

Pssst… Stuur jij een gekke, leuke, opvallende sollicitatie? Dan heb jij net een streepje voor.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.