Bel mij terug

 •  

 •  

 •  

 •  

Vacatures

Is het tijd voor de volgende stap in jouw carrière? Of ben je juist net afgestudeerd? Bij NEH krijg jij veel vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op voor meer informatie. Spreken we je snel?

NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden (omgeving Amersfoort), gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom kies jij NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

NEH’ers zijn gedreven, gezellige en zeer vakkundige collega’s. Elke dag wordt er met plezier gewerkt aan het ontzorgen van anderen. Onze kernwaarden Betrokken, Betrouwbaar en Lef gelden hierbij als leidraad.

En wat kun je als NEH'er verwachten?
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      Een mooi kantoor in Leusden ( omgeving Amersfoort ).
*      Kom je van ver? Dan krijg je natuurlijk een reiskostenvergoeding.
*      26 verdiende vakantiedagen.

Een nieuwe NEH’er voldoet minimaal aan de volgende eigenschappen: 

Jouw profiel
•      Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding
•      Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
•      Je weet de juiste prioriteiten te stellen
•      Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken
•      Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid
•      Je wil werken voor een topwerkgever en je hier voor 100% (en een beetje meer) inzetten

Persoonlijke eigenschappen
•      Klantgerichte instelling
•      Sociaal vaardig/ teamspeler
•      Nauwkeurig
•      Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
•      Je bent betrokken, betrouwbaar en hebt een gezonde dosis lef

Herken jij jezelf in de bovenstaande eigenschappen en wil jij als eerste op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures binnen NEH? Stuur dan jouw CV en motivatie naar vacatures@nehgroup.com.


ICT-stageplaats

Volg jij een mbo-4 opleiding in de ICT en wil jij in de praktijk brengen wat je hebt geleerd op school? Bij NEH is regelmatig plaats voor een student ICT omdat wij er plezier in scheppen om jou te helpen bij jouw verdere ontwikkeling als ICT-specialist.

Een greep uit jouw dag
Vandaag start je met de installatie van laptops. Er begint binnenkort een aantal nieuwe collega’s en het is de bedoeling dat alles kant en klaar staat als zij hun eerste werkdag hebben. Via HR heb je de meeste gegevens ontvangen maar om zeker te weten welke specifieke programma’s geïnstalleerd moeten worden, neem je nog even contact op met de teamleiders. Dan ga je aan de slag. Als de installaties lopen, heb je wat tijd over. Je loopt even bij een collega IT’er langs om te vragen wat de laatste Windows 10 updates zijn en of je kunt helpen bij het monitoren op virusuitbraken en vollopen van disks met N-Central.

Aan het einde van de dag laat je door een collega de geïnstalleerde laptops nakijken, controleer je of ze doen wat ze moeten doen en ruim je ze op in de kast. Natuurlijk word je elke dag begeleid door een ervaren collega die je kan helpen bij jouw ontwikkeling naar een volwaardig IT-medewerker.

Dit ben jij:
*      Je volgt een mbo-opleiding ICT niveau 4, zoals ICT-Beheerder, Netwerk- en mediabeheerder, Applicatiebeheer of Security Specialist en je zit in het laatste jaar van je studie.
*      Tijdens je stageperiode ben je minimaal 3 maanden voor 40 uur beschikbaar.
*      De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.
*      Je kunt goed samenwerken en je bent klantgericht.

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden (omgeving Amersfoort), gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een leuke stageplaats waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een veilige omgeving waarin jouw eigen ontwikkeling telt.
*      Een stagevergoeding die past bij jouw opleidingsniveau.
*      Wie weet een uitdagende baan als je de opleiding succesvol hebt afgerond.
*      Oh ja, vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Hartstikke leuk! Pak meteen je kans en stuur je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com. Wil je eerst meer informatie over een stageplaats bij NEH dan, kun je contact opnemen met Hanneke van den Berg, HR adviseur NEH | 06 - 40 62 01 51


 • Pure Storage

  Pure Storage heeft een complete range van all-flash arrays ontwikkeld voor Enterprise toepassing. www.purestorage.com

  Lees meer

  Dell

  Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en personen over de hele wereld in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. www.dell.nl

  Lees meer

  Tele2

  Tele2 is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland en levert zowel vaste en mobiele telefoniediensten als datanetwerken en internetdiensten. Als eerste aanbieder van IP-VPN netwerken is Tele2 een voorloper op het gebied van IP telefonie.  Lees meer

  Dsignonline

  Dsignonline ontwikkelt schaalbare websites en online strategieën, verzorgt webhosting, vormgeving, SEO én de nieuwe NEH website. www.dsignonline.nl

  Lees meer

  Hewlett-Packard

  Hewlett-Packard is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. HP levert oplossingen van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening.  Lees meer

  Microsoft

  Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licenseert en ondersteunt een breed scala aan producten die zijn gerelateerd aan computers.  www.microsoft.com

  ...

  Lees meer

  Microsoft COSN

  In samenwerking met een COSN partner bent u altijd voorzien van een up-to-date Cloud oplossing die schaalbaar en flexibel is. 
  Lees meer

  Carbonite

  Carbonite heeft sinds 2005 ruime ervaring met back-up, disaster recovery en bare metal restore. www.carbon...

  Lees meer

 • Floreo

  Floreo is een onderneming opgericht vanuit de overtuiging dat continu en doelgericht investeren in het menselijk kapitaal bepalend is voor het succes van uw organisatie.
  Lees meer

  BeveiligMij

  Door het beveiligingsbewustzijn (security awareness) bij uw medewerkers te verhogen, willen BeveiligMij en NEH de dreiging van beveiligingsrisico’s bij organisaties verlagen. Lees meer

  Northwave

  Northwave is de specialist op het gebied van integrale beveiliging. Het bedrijf helpt organisaties met het effectief maken van de maatregelen die bedrijfsrisico’s beperken.

  Lees meer

  CorporatieMedia

  CorporatieMedia is uitgever van de CorporatieGids en het CorporatieGids Magazine en organisator van het CorporatiePlein. 
  www.corporatiemedia.nl...

  Lees meer

  Microsoft Qualified M...
  NEH is Qualified Multitenant Hoster (QMTH), wat betekent dat NEH door Microsoft is geautoriseerd om uw virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement te hosten op dedicated of multitenant hardware. Als toevoeging zijn wij ook geautoriseerd om Office 365 Pro...

  Lees meer

  Woningnet

  WoningNet helpt woningzoekenden bij het vinden van de juiste woning. Daarbij werkt WoningNet samen met meer dan 100 corporaties, verhuurders en gemeenten. 

  Lees meer

  Vabi

  Vabi is naast software leverancier, een toonaangevend kennispartner voor meer dan 2000 bedrijven in de vastgoedsector, bouwfysica en installatietechniek. www.vabi.nl<...

  Lees meer

  VMware

  VMware levert virtualisatiesoftware die zorgt voor een transformatie van IT, met technologieën die bedrijven flexibeler en efficiënter maken. 

  Lees meer

 • Citrix

  Citrix is een Amerikaans softwarebedrijf, gespecialiseerd in virtualisatie, netwerken en Software as a Service. www.citrix.nl

  Lees meer

  Visma Software

  Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semipublieke sector. nl.vism...

  Lees meer

  Cegeka-dsa

  Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. 
  Lees meer

  Square DMS

  Square DMS is een kennisorganisatie die met en voor woningcorporaties op zoek is naar het optimum om mens, proces en content op een efficiënte wijze in verbinding te brengen. Lees meer

  NCCW

  NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een rijke historie. NCCW biedt een totaal oplossing voor de woningcorporatie branche. www.nccw.nl

  Lees meer

  Aareon

  Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven en levert Tobias AX als primair pakket voor woningcorporaties. www.aareon.nl

  Lees meer

  Itris

  Itris ViewPoint® is een compleet bedrijfsinformatiesysteem voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders. www.itris.nl

  Lees meer

  Techxx

  Techxx levert sinds 1997 zowel gestandaardiseerde softwareoplossingen als maatwerkoplossingen in de branches Woningcorporaties, Onderwijs, Zorg en Zakelijke dienstverlening. 

  Lees meer

 • CorpoData

  CorpoData is een samenwerkingsverband voor CFV, WSW en het ministerie van BZK. Het verzorgt de gestructureerde opvraag van gegevens aan corporaties. 

  Lees meer

  DearBytes

  DearBytes gelooft in een vrij én veilig internet en is één van de leidende IT security specialisten van Nederland.  Lees meer

  Aedes

  Aedes is de landelijke branchevereniging van woningcorporaties in Nederland, waarbij 345 woningcorporaties zijn aangesloten.  Lees meer

  Amis

  AMIS is technologisch partner van Oracle in Nederland. Consultants van AMIS zijn betrokken bij alle grote Oracle projecten in Nederland. www.amis.nl

  Lees meer

  SAP

  SAP is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich specialiseert in bedrijfssoftware-oplossingen voor kleine, middelgrote en internationale ondernemingen. 

  Lees meer

  ShareOne

  ShareOne is een Microsoft SharePoint-specialist met een focus op ECM toepassingen. Het efficiënter inrichten van informatiebehoeften en bedrijfsprocessen is daarbij de insteek.  Lees meer

  RES Software

  RES Software integreert met de bestaande technologieën van de organisatie om geautomatiseerde provisioning van IT-middelen mogelijk te maken. 
  ww...

  Lees meer

Partnerschap levert de beste oplossingen

Partnerschap levert u de beste oplossingen. Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.