Bel mij terug
  • Home
  • Over NEH
  • Organisatie

Organisatie

Begonnen met zijn vijven, werken er bij NEH een tachtigtal zeer betrokken collega’s dagelijks met veel plezier aan het ontzorgen van onze klanten. NEH ontwikkelt, realiseert en beheert, sinds haar oprichting in 1997, ICT-oplossingen voor elk type onderneming. Vanuit haar kernwaarden BETROKKEN, BETROUWBAAR en LEF ontzorgt NEH onder andere woningcorporaties, zorginstellingen, energieleveranciers, verzekeringsmaatschappijen en transportbedrijven.

NEH Group B.V. bestaat uit drie dochterorganisaties: NEH Shared Services, NEH Zorg en NEH ICT Solutions.
NEH Shared Services ontzorgt woningcorporaties op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Sinds 2007 is onze dienstverlening vanuit NEH Shared Services speciaal ingericht voor woningcorporaties.

NEH Zorg ontzorgt zorginstellingen op het gebied van kantoorautomatisering en aansluitende ICT vraagstukken. Opgericht in 2016, is de dienstverlening van NEH Zorg speciaal ingericht voor verplegings-, verzorgings-, gehandicaptenzorg- en thuiszorginstellingen (care).

NEH ICT Solutions richt zich met haar dienstverlening op het ontzorgen van dienstverleners, transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en productiemaatschappijen bij al hun ICT vraagstukken.

De menselijke maat
De kracht van NEH is de inzet van veel kennis in combinatie met uitgebreide praktijkervaring. Hierbij houdt de dienstverlener altijd oog voor de menselijk maat: “niet de ICT centraal, maar uw medewerkers en hoe deze willen werken.” 

In haar werkwijze richt NEH zich op prettige, collegiale en langdurige werkrelaties. Dit doen wij door lange termijn oplossingen te bieden en constant met klanten te praten over hoe zij hun organisatie verder kunnen professionaliseren.  

NEH is ervan overtuigd dat partnerschap met klanten en gespecialiseerde leveranciers, voor u de beste oplossingen opleveren. “Wij bepalen niet wat uw ICT moet doen, dat is aan u. Dat is de klantgerichtheid die bij ons hoog in het vaandel staat!”

Eén van onze nieuwe klanten omschreef de aanpak onlangs als volgt: “We halen met NEH niet alleen een leverancier maar een echte partner in huis. NEH helpt ons bovendien onze bedrijfslasten te verlagen."


Bel mij terug