Bel mij terug
  • Home
  • Over NEH
  • NEH als werkgever

Als werkgever

Vanuit Leusden werken meer dan 80 medewerkers, vanuit zes coherente teams, samen om al onze klanten te ontzorgen. De menselijke maat die bij deze ontzorging zo hoog in het vaandel staat, vinden NEH’ers ook terug in hun eigen ontwikkeling. Zo wordt te allen tijde oog gehouden op het belang van het individu en hoe deze zich wil ontwikkelen.

NEH investeert nadrukkelijk in de professionaliteit en het werkplezier van NEH’ers. Onze mensen worden daarom niet alleen getraind op de belangrijke technische aspecten van het vak, ook wordt er gewerkt aan hun ontwikkeling als mens, als collega en als dienstverlener. Positief gedrag, duidelijk communiceren, helderheid in doelstellingen: het zijn zaken die doelbewust worden getraind en gestimuleerd, omdat ze mede bijdragen aan ons succes.

Eén van onze nieuwe collega’s zei onlangs: “De sfeer bij NEH is uitzonderlijk. Er wordt keihard gewerkt en veel met elkaar gelachen. Het is alsof je onderdeel wordt van een hechte familie en ik voelde me hier tijdens mijn eerste werkdag direct thuis.”

 


Bel mij terug