Bel mij terug

Visie

De wereld van organisaties is volop in beweging. Centraal staat de wens om efficiënter te opereren en uw klanten een beter product te leveren. Organisaties lopen daarbij regelmatig aan tegen de grenzen van hun ICT-infrastructuur. 

De voortdurende noodzaak tot vernieuwing van de faciliteiten en het up-to-date houden van de kennis van de medewerkers kan een organisatie zwaar op de maag liggen. Veel systeembeheerders zijn naast het beheren van de ICT omgeving bezig met; het ondersteunen van eindgebruikers, het ontwikkelen van een visie op informatiemanagement en het realiseren van vernieuwende diensten. Verschillende taken die qua focus, tijd en instelling nauwelijks met elkaar te verenigen zijn. Steeds vaker doet zich de vraag voor: “moeten wij dit nog wel zelf willen doen? Of is het beter om dit uit te besteden?” 

Auditors stellen, in toenemende mate, lastige vragen over de robuustheid van de ICT-functie van uw organisatie. Als de vragen steeds lastiger te beantwoorden worden, is het tijd om te investeren in zekerheid. Uitbesteding van de ICT-functie zal, in welke mate of aard dan ook, een geruststellende stap zijn. Daarbij is een nieuw besef zichtbaar: ICT is geen kostenpost, maar een instrument die uw organisatie in staat stelt efficiënter te werken en externe en interne klanten beter te bedienen.


Bel mij terug