Bel mij terug

Service & Support Engineer

Krijg jij energie van het structureel oplossen van complexe incidenten? Wil je jouw ICT-kennis optimaal inzetten en deze ook verder uitbreiden? Solliciteer dan vandaag nog voor de functie van Service & Support Engineer! We zien je hopelijk snel.

Steeds meer woningcorporaties en zorginstellingen zien in dat NEH voor hun de juiste ICT-partner is. Dit maakt dat we als organisatie gestaag groeien, waardoor er kansen ontstaan voor nieuwe talenten om zich bij NEH te voegen.

Woningcorporaties en zorginstellingen maken gebruik van specifieke systemen en applicaties. Ons inwerksysteem zorgt ervoor dat jij snel de taal van een woningcorporatie of zorginstelling leert spreken, waardoor jij je helemaal thuis voelt in de branche. Eindgebruikers bij onze klanten voelen zich begrepen, omdat jij begrijpt welke impact een niet werkend systeem heeft en daarom snel zorgt voor een passende oplossing.

Wat ga jij dan doen? Jij behandelt de complexe ICT incidenten en problems van klanten, waarbij je zorgt voor structurele oplossingen. Je assisteert collega’s van Beheer, Engineering en Service & Support in het oplossen van deze complexe vraagstukken én draagt jouw kennis over waar dat kan. Je bent actief betrokken bij nazorg-trajecten, welke na een migratie van een (nieuwe) klant naar een nieuwe omgeving plaatsvindt. Ook heb je contact met klanten en externe partijen over incidenten en problems.

Het is een gegeven dat de dagen bij NEH voorbijvliegen. Niet alleen vanwege de uiteenlopende werkzaamheden, maar ook omdat je samenwerkt met gezellige, leergierige collega’s waar je binnen no time een hechte band mee opbouwt.

Dit ben jij
*      Minimaal MBO4 werk- en denkniveau.
*      Een ICT-opleidingsachtergrond.
*      Tenminste drie jaar relevante werkervaring.
*      MCSA certificeringen zijn een harde eis.

Je hebt zin om nog veel meer te leren binnen IT, maar beschikt al over:
*      Uitgebreide kennis van Microsoft Office, Active Directory, RES WSM
*      Uitgebreide kennis van Windows server omgevingen, Citrix XenApp
*      Kennis van datacommunicatie infrastructuur zoals firewalls, routers, switches en bekabeling

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Heb jij zin om te leren en te werken in een prachtig pand, waarbij je onderdeel wordt van een gedreven team? Leuk! Pak dan nu je kans en solliciteer via vacatures@nehgroup.com.
Wil je meer weten over de functie? Bel 033 4343 070 en vraag naar Sanne Bessem.

Aan acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt geen opvolging gegeven.

Bel mij terug