Bel mij terug

Onsite Service & Support Specialist

Ben jij die proactieve Service & Support Specialist die onze klanten zowel op locatie als op afstand gespecialiseerde, servicegerichte en technisch geavanceerde ondersteuning biedt? Dan is deze vacature bij NEH wellicht iets voor jou!

NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden ( omgeving Amersfoort ), gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een expert op het gebied van service en support die door de jaren heen de nodige kennis en ervaring heeft opgebouwd met het zelfstandig afhandelen van incidenten en serviceverzoeken. Wij bieden een detacheerfunctie waarbij je 2 dagen per week op locatie in Alkmaar zult werken (voor minimaal één jaar lang), aangevuld met 3 dagen Leusden (hoofdkantoor) of elders.

Wat ga jij doen?
In de basis zal je zoveel mogelijk zelfstandig incidenten en serviceverzoeken afhandelen, waarbij je prioriteit bepaalt aan de hand van impact en urgentie. Waar mogelijk bied je eindgebruikers structurele oplossingen. Wanneer dit niet mogelijk is, dan bied je een workaround en zet je acties uit voor een definitieve, kwalitatieve oplossing. Natuurlijk houd je de eindgebruikers (en leveranciers) altijd op de hoogte van status updates.

Dit ben jij
*      Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting ICT
*      Je hebt een flinke dosis relevante werkervaring op een Helpdesk / Servicedesk / Supportafdeling
*      Je hebt uitgebreide kennis op het vlak van Microsoft MCSA  
*      Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
*      Je weet prioriteiten te stellen wanneer je meerdere taken op je bordje krijgt

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en wij willen dit ook in de zorgbranche worden. Wij weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden wij het liefst in huis, daarom investeren we graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. Wij denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang jij zelf de eerste stap zet
*      Een goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
*      Een telefoon en laptop van de zaak
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard

Solliciteren
Heb jij na het lezen van deze vacature interesse in deze veelzijdige baan? Leuk! Pak dan nu je kans en solliciteer via vacatures@nehgroup.com

Wil je meer weten over de functie? Bel 033 4343 070 en vraag naar Sanne Bessem.

 AN ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT GEEN OPVOLGING GEGEVEN.