Bel mij terug

Microsoft SCA

Microsoft Shared Computer Activation (SCA) Office 365

Wat is Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus? 
In september 2014 heeft Microsoft de Shared Computer Activation (SCA) ingesteld binnen Office 365. Dit biedt zowel Office 365 ProPlus gebruikers als hosting providers de mogelijkheid om hardware te delen binnen de volgende drie scenario’s:
  -   Uw eigen in-huis oplossing
  -   De dedicated omgeving in de Cloud van een ICT-partner 
  -   Een Windows Azure omgeving 

Voordelen van Shared Computer Activation voor Office 365 ProPlus 
De belangrijkste uitkomst van SCA voor Office365 ProPlus is dat het u mogelijkheden en flexibiliteit biedt. Zo geeft SCA u de mogelijkheid om voordeel te halen uit uw huidige Office 365 ProPlus licentie, wanneer u deze in wilt zetten in de Cloud. 

U kunt middels SCA kiezen waar u uw huidige licenties in wilt zetten. Dit kan binnen uw eigen omgeving of binnen het datacenter van een geautoriseerde ICT-partner. Deze ontwikkeling kan u helpen om de kosten van de Cloud infrastructuur te verlagen, in het geval dat hiervoor uw Office 365 ProPlus licenties gebruikt worden.

Door samen te werken met NEH kunt u gebruik maken van de voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus. NEH is als CSP partner van Microsoft verbonden aan het SCA programma. Dit geeft NEH de mogelijkheid om uw Office 365 ProPlus licenties te gebruiken, binnen een door u gekozen Cloud dienst. 

Welke Office versies ondersteunen Shared Computer Activation? 
Shared Computer Activation werkt op de Enterprise versies van Office 365 (ProPlus en E3). 

Neem contact met ons op 
Wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met één van de accountmanagers van NEH om meer te weten te komen over Shared Computer Activation via 033 4343 070 of info@nehgroup.com of kijk op www.microsoft.com voor meer informatie over SCA.

Bel mij terug