Bel mij terug

Service & Support Coördinator

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wil jij bijdragen aan hoge klanttevredenheid en goedlopende processen? Lijkt het jou leuk om werkinhoudelijk sturing te geven aan de Service & Support medewerkers en specialisten? Kom dan onze Service & Support afdeling versterken!

Steeds meer woningcorporaties en zorginstellingen zien in dat NEH voor hun de juiste ICT-partner is. Dit maakt dat we als organisatie gestaag groeien, waardoor er kansen ontstaan voor nieuwe talenten om zich bij NEH te voegen.

Woningcorporaties en zorginstellingen maken gebruik van specifieke systemen en applicaties. Ons inwerksysteem zorgt ervoor dat jij, na een maand of twee, de taal van een woningcorporatie of zorginstelling spreekt en je zo helemaal thuis voelt in de branche. Eindgebruikers bij onze klanten voelen zich begrepen, omdat jij begrijpt welke impact een niet werkend systeem heeft en daardoor zorgt voor een passende oplossing.

Wat ga jij dan doen? Als coördinator stuur jij werkinhoudelijk Service & Support medewerkers en specialisten aan, hierbij bewaak en analyseer je de afdelingsprestaties. Je bewaakt de gemaakte afspraken met de operationele contactpersonen bij onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor voortgangsbewaking, verdelen, wijzigen en kwaliteitscontrole van incidenten en serviceverzoeken. Vanuit een proactieve houding doe jij voorstellen ter continue verbetering van de afdeling. Een nieuwe sollicitant voor de Servicedesk? Jij voert de eerste gesprekken en je zorgt dat een nieuwe medewerker bij een indiensttreding een optimaal inwerkproces doorloopt.

Het is een gegeven dat de dagen bij NEH voorbijvliegen. Niet alleen vanwege de uiteenlopende werkzaamheden, maar ook omdat je samenwerkt met gezellige, leergierige collega’s waar je binnen no time een hechte band mee opbouwt.

Dit ben jij
*      Je hebt hbo werk- en denkniveau (minimaal afgeronde mbo-opleiding niveau 4).
*      Relevante werkervaring heb jij al minstens drie jaar opgedaan.
*      In deze jaren heb jij ook een team aangestuurd en/of gecoördineerd.
*      Je hebt zin om nog veel meer te leren binnen IT.
*      Een beetje stress kun jij wel handelen, jij houdt je hoofd koel.
*      Je weet prioriteiten te stellen wanneer je meerdere taken op je bordje krijgt.
*      Je bent de verbindende schakel tussen klant en collega.

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Heb jij zin om te leren en te werken in een prachtig pand, waarbij je onderdeel wordt van een gedreven team? Leuk! Pak dan nu je kans en solliciteer via vacatures@nehgroup.com.
Wil je meer weten over de functie? Bel 033 4343 070 en vraag naar Jeroen van Veelen.

Aan acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt geen opvolging gegeven.

Bel mij terug