Bel mij terug

Service & Support Specialist / Engineer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vind jij het leuk om meldingen klantgericht én kwalitatief op te lossen? Wil jij specialistische kennis op het gebied van IT én klantomgevingen opdoen, om deze vervolgens proactief in te zetten? Ga bij NEH aan de slag als Service & Support specialist / engineer!

Steeds meer woningcorporaties en zorginstellingen zien in dat NEH voor hun de juiste ICT-partner is. Dit maakt dat we als organisatie gestaag groeien, waardoor er kansen ontstaan voor nieuwe talenten om zich bij NEH te voegen.

Woningcorporaties en zorginstellingen maken gebruik van specifieke systemen en applicaties. Ons inwerksysteem zorgt ervoor dat jij, na een maand of twee, de taal van een woningcorporatie of zorginstelling spreekt en je zo helemaal thuis voelt in de branche. Eindgebruikers bij onze klanten voelen zich begrepen, omdat jij begrijpt welke impact een niet werkend systeem heeft en daardoor zorgt voor een passende oplossing.

Wat ga jij dan doen? In de basis zal je zoveel mogelijk zelfstandig incidenten en serviceverzoeken afhandelen, waarbij je prioriteit bepaalt aan de hand van impact en urgentie. Waar mogelijk bied je eindgebruikers structurele oplossingen. Wanneer dit niet mogelijk is, dan bied je een workaround en zet je acties uit voor een definitieve, kwalitatieve oplossing. Natuurlijk houd je de eindgebruikers (en leveranciers) altijd op de hoogte van status updates.

Het is een gegeven dat de dagen bij NEH voorbijvliegen. Niet alleen vanwege de uiteenlopende werkzaamheden, maar ook omdat je samenwerkt met gezellige, leergierige collega’s waar je binnen no time een hechte band mee opbouwt.

Dit ben jij
*      Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting ICT.
*      Relevante werkervaring op een Helpdesk / Servicedesk / Supportafdeling heb jij al minstens twee jaar opgedaan.
*      Microsoft MCSA heb jij in enige vorm al eigen gemaakt.
*      Je hebt zin om nog veel meer te leren binnen.
*      Je weet prioriteiten te stellen wanneer je meerdere taken op je bordje krijgt.

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden ( omgeving Amersfoort ), gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Heb jij zin om te leren en te werken in een prachtig pand in Leusden ( vlakbij Amersfoort ), waarbij je onderdeel wordt van een levendig, enthousiast team? Leuk! Pak dan nu je kans en solliciteer via vacatures@nehgroup.com.
Wil je meer weten over de functie? Bel 033 4343 070 en vraag naar Sanne Bessem.

Aan acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt geen opvolging gegeven.

Bel mij terug