Bel mij terug

HR medewerker

Ben jij een enthousiaste, flexibele HR medewerker die vragen vanuit de organisatie op een slimme, accurate en daadkrachtige manier weet op te pakken? Wil je daarnaast ook verantwoordelijk zijn voor de administratieve kant van deze functie? Lees dan verder!

Functieomschrijving
NEH groeit en bloeit met geweldige klanten, collega’s en een heerlijk inspirerende werkomgeving. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een ervaren HR medewerker die ons team komt versterken en samen wil werken aan de verdere professionalisering van onze afdeling.

NEH zoekt een HR medewerker die zelfstandig uitvoering geeft aan administratieve HR taken. Als HR medewerker ondersteun je de HR adviseur in de breedste zin van het woord en lever je een actieve bijdrage aan HR projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle administratieve taken die voortvloeien uit de in-, door- en uitstroom van personeel. De functie is voor 24 uur per week.

Wil jij de volgende stap in jouw carrière zetten en werken bij een groeiende organisatie, die vol in ontwikkeling is? Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie.

Jouw profiel
*      Afgeronde P&O opleiding op mbo-niveau.
*      Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
*      Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op HR gebied.
*      Je hebt kennis van de geldende wet- en regelgeving.
*      Proactief in het vergaren van kennis.
*      Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener. Sinds 1997 ontwikkelt, levert, implementeert en onderhoudt NEH ICT infrastructuren zoals server, storage en werkplekomgevingen. Deze omgevingen worden onder andere aangevuld met langdurige shared services diensten, zoals back-up en replicatie, uitwijk, hosted telefonie en kantoorautomatisering vanuit de cloud. NEH’ers scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen en doen dit vanuit de kernwaarden; Betrokken, Betrouwbaar en Lef.

Wij bieden
*      Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
*      Een informele werksfeer in een enthousiast en gedreven team.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
*      Ruime investeringsmogelijkheden in jouw (persoonlijke) ontwikkeling.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken binnen een groeiende organisatie, in een dynamische omgeving en een informele werksfeer? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bel mij terug