Bel mij terug

Netwerk Engineer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ben jij een ster in het ontwikkelen, configureren, installeren en onderhouden van netwerkinfrastructuren? Zorg jij graag voor een gebruiksvriendelijk, solide en beveiligd netwerk? Dan is deze uitdaging bij NEH wat voor jou!

Als Netwerk Engineer bij NEH werk je dagelijks aan onze netwerken en die van klanten. Zo ondersteun je bijvoorbeeld de bedenkfase van toekomstige netwerken; ontwikkel je gebruiksvriendelijke componenten, installeer je nieuwe elementen en adviseer je over voorwaarden voor het optimaal functioneren van een netwerk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van huidige netwerken door regelmatig te testen en updates uit te voeren. Ook het inrichten van KPI’s valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je ziet daarbij toe op de security van o.a. thuiswerken, biedt ondersteuning aan de Servicedesk en onderhoud telefonisch contact met klanten en leveranciers.

Je gaat onderdeel uitmaken van het NEH Beheerteam. Het team heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin onze klanten acteren. Door te anticiperen op trends bij onze klanten kunnen we vaak zorgen dat een nieuwe storing of calamiteit onze klanten niet bereikt. Daarnaast is het Beheerteam verantwoordelijk voor het up-to-date houden van zowel klantomgevingen, het totale beheer van de servers in de datacenters, virtuele servers, netwerken en applicaties.

Dit ben jij
*      HBO werk- en denkniveau
*      ICT opleidingsachtergrond zoals Network Engineering of Informatica
*      Tenminste 2 jaar relevante werkervaring
*      Gecertificeerd in CCNA
*      Ervaring met Citrix- en Dell networking is een pré
*      Passie voor Microsoft technologieën 
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk)

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en wij willen dit ook in de zorgbranche worden. Wij weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden wij het liefst in huis, daarom investeren we graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. Wij denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet 
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring 
*      Een telefoon en laptop van de zaak 
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding 
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder 
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in een dynamische omgeving met een informele werksfeer, waarbij je onderdeel uitmaakt van een zeer professioneel en gedreven team? Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com.

Aan acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt geen opvolging gegeven.

Bel mij terug