Bel mij terug

Technisch Applicatiebeheerder IT

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ben jij analytisch en oplossingsgericht, heb je genoeg kennis en ervaring van systeembeheer en wil jij de volgende stap zetten in je IT-carrière? Ga dan aan de slag als technisch Applicatiebeheerder bij NEH!

Functieomschrijving
Als technisch Applicatiebeheerder bij NEH adviseer je over aanpassingen die in applicaties nodig zijn en zie je erop toe dat implementaties van nieuwe releases en updates vlekkeloos verlopen. Je zorgt ervoor dat de applicaties operationeel, onderhouden en makkelijk te gebruiken zijn voor onze klanten en interne gebruikers, waarbij je zelfstandig technische problemen oplost. Hiervoor onderhoud je regelmatig contact met onze klanten en leveranciers.

Je gaat als technisch Applicatiebeheerder onderdeel uitmaken van de afdeling Beheer. Het team heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin onze klanten acteren. Door te anticiperen op trends bij onze klanten kunnen we vaak zorgen dat een storing of calamiteit onze klanten niet bereikt. Daarnaast is de afdeling Beheer verantwoordelijk voor het up-to-date houden van klantomgevingen, het totale beheer van de servers in de datacenters, virtuele servers, netwerken en applicaties.

Jouw profiel
*      Mbo werk- en denkniveau richting IT.
*      Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
*      Certificaten: MCSA 2008/2012, ITIL, RES WSM zijn een pre.
*      Uitgebreide kennis van Citrix en Microsoft virtualisatie.
*      Kennis van en ervaring met het beheren van Windows en SQL Servers.
*      Inzicht in infrastructuur: Firewall, Proxy, TCP/IP.
*      Geen 9-tot-5 mentaliteit.
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden ( omgeving Amersfoort ), gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden

  • Een uitdagende job als technische Applicatiebeheerder waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
  • Een telefoon en laptop van de zaak.
  • Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
  • 26 verdiende vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je als technische Applicatiebeheerder werken in een dynamische omgeving met een informele werksfeer, waarbij je onderdeel uitmaakt van een zeer professioneel en gedreven team? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hanneke van den Berg, HR Adviseur | 06-40620151

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bel mij terug