Bel mij terug

Uitwijk en Colocatie

Uitwijk & Colocatiet | NEH ICT oplossingen

Voorbereid op elke calamiteit, uw bedrijfsvoering zo snel mogelijk weer opgepakt.

Uitwijk en Colocatie

De afhankelijkheid van ICT wordt bij organisaties steeds groter. Echter komen er dagelijks genoeg calamiteiten voor die uw complete organisatie buitenwerking kunnen stellen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en meestal komt dit alleen voor “bij de buren”. Maar wat heeft u geregeld voor uitwijk? Hoeveel data mag uw organisatie kwijt zijn na een calamiteit? Wat zijn voor u de gevolgen wanneer u geen ICT tot uw beschikking heeft?

NEH ziet dat er veel organisaties zijn die hun calamiteitenplan sterk moeten verbeteren. Uw brandverzekering dekt de schade van uw inventaris, maar niet voor uw verloren data. 


Door het afnemen van deze dienst bent u verzekerd van een goed uitgewerkt en voorbereid plan, om bij calamiteiten uw bedrijfsvoering weer snel op te kunnen pakken. Uw servers worden goed beheerd en zijn daardoor altijd bereikbaar.

Met een eigen ICT-omgeving en vele Cloudklanten dient NEH zelf ook goed haar risico’s af te dekken en intussen competitief te blijven in de markt. De ontwikkelingen laten inmiddels beide toe, een goede, efficiënte en betaalbare uitwijk is beschikbaar.

Enkele voordelen:

  • Zekerheid van twee gecertificeerde datacenters;
  • Na een storing direct weer aan het werk;
  • Risico’s zo goed mogelijk afgedekt;
  • Uw data te allen tijde veiliggesteld.

Meer weten over Uitwijk en Colocatie?

Wilt u meer weten over de Uitwijk en Colocatie dienst van NEH en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.