Bel mij terug

Storage

Storage | NEH ICT oplossingen

Storage

Realiseer 75% performanceboost binnen diverse bedrijfsprocessen.

De manier waarop u uw data opslaat en beheerd is van groot belang voor de continuïteit van uw organisatie. Wanneer u zorgt dat uw medewerkers altijd en overal kunnen beschikken over de juiste data, dan komen belangrijke bedrijfsprocessen nooit stil te staan door een gebrek aan informatie.

Storage is in verschillende typen opslag te categoriseren. Uw bestanden, databases, besturingssystemen en archief moeten in de juiste samenhang worden gebracht. Zo kunt u uw kritische bedrijfsdata onderbrengen op supersnelle flash storage, waarmee een hoge performanceboost wordt gegarandeerd, waarnaast u uw archief kunt onderbrengen op diskstorage, waarmee uw bedrijfsdata veilig en beschikbaar blijft. 

Vanwege haar veelzijdige ervaring met groeiend datagebruik en de juiste manier van storage is NEH uw ideale gesprekspartner. Zo weet u direct of Dell, EMC, HP, Pure Storage of een andere oplossing de juiste is voor uw organisatie is.

Enkele voordelen:

  • Kosten- en efficiencyvoordelen
  • Performanceboost 
  • Hoge beschikbaarheid en contuïteit
  • Veiligheid voor uw bedrijfsgegevens

Meer weten over Storage?

Wilt u meer weten over de Storage dienst van NEH en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.