Bel mij terug

Netwerkbeheerder

Wil jij bijdragen aan de beschikbaarheid, performance, continuïteit en veiligheid van de technische infrastructuur bij NEH én onze klanten? Dan is deze uitdaging bij NEH wellicht wat voor jou!

Als netwerkbeheerder bij NEH ben je verantwoordelijk voor het implementeren en verbeteren van de netwerkinfrastructuur van NEH en onze klanten. Jij draagt zorg voor een operationeel en goed beveiligd netwerk. Ook ben je goed in staat om meldingen van onze Service & Support afdeling te behandelen en om te zetten naar ICT-oplossingen. Je levert een proactieve bijdrage aan netwerk-infrastructurele projecten en je bent scherp op het herkennen van onjuistheden en verbetermogelijkheden.

Je gaat onderdeel uitmaken van het NEH Beheerteam. Het team heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin onze klanten acteren. Door te anticiperen op trends bij onze klanten kunnen we vaak zorgen dat een nieuwe storing of calamiteit onze klanten niet bereikt. Daarnaast is het Beheerteam verantwoordelijk voor het up-to-date houden van zowel klantomgevingen, het totale beheer van de servers in de datacenters, virtuele servers, netwerken en applicaties.

Dit ben jij
*      HBO werk- en denkniveau (minimaal afgeronde mbo niveau 4 ICT-opleiding)
*      Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
*      Gecertificeerd in CCNA en/of ICND
*      Passie voor Microsoft technologieën
*      Ervaring met Citrix- en Dellnetworking (is een pre)
*      Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en wij willen dit ook in de zorgbranche worden. Wij weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden wij het liefst in huis, daarom investeren we graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. Wij denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende job waarin alles mogelijk is, zolang jij zelf de eerste stap zet
*      Een goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
*      Een telefoon en laptop van de zaak
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in een dynamische omgeving met een informele werksfeer, waarbij je onderdeel uitmaakt van een zeer professioneel en gedreven team? Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Manfred Martin, 
Manager Beheer & Infrastructuur bij NEH | 033 – 4343070

 

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.