Bel mij terug

Systeembeheerder Device Management

Heb jij ervaring als systeembeheerder en weet jij alles van Device Management? Zorg jij ervoor dat klanten veilig en effectief kunnen samenwerken op smartphones, tablets en pc’s vanuit de Cloud? Dan is deze uitdaging bij NEH wellicht wat voor jou!

Als systeembeheerder Device Management ben je verantwoordelijk voor de technische infrastructuur van onze klanten en dat deze up and running is. Met jouw nauwkeurige blik herken je verbetermogelijkheden en lever je een proactieve bijdrage aan antivirus, lokale applicaties en Windows 10 en Office updates.

Je maakt onderdeel uit van een klein team. Dit team is verantwoordelijk voor het up-to-date houden van Windows 10 en Office, MDT-image en antivirus. Het team biedt volledige ondersteuning aan onze klanten bij het beheren van de devices vanuit de Cloud onder andere door het inzichtelijk maken van de werkplekstatus en middels rapportages.

Dit ben jij:
*      Je beschikt over een mbo4 werk- en denkniveau en een ICT opleidingsachtergrond.
*      Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
*      Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
*      Je hebt uitgebreide kennis van MS Windows cliënt en server omgevingen, Microsoft Office (365), Active Directory, Azure, Intune, RES AM, WSUS en MDT.
*      Het is een pre als je in het bezit bent van de certificaten: MD-100: Windows 10 MD-101: Managing Modern Desktops.

Dit zijn wij
Wij zijn een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon en laptop van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Stuur direct je CV naar vacatures@nehgroup.com. Heb je vragen over de functie of wil je gewoon even iemand van de afdeling spreken? Bel dan 033 – 43 43 070 en vraag naar Willem van Zalk. Hij zal jouw leidinggevende worden en staat je graag te woord.

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.