Bel mij terug

Proactief beheer

Proactief Beheer | NEH ICT oplossingen

Met ondersteuning van uw ICT-infrastructuur, geen omkijken meer naar uw beheer.

Geen omkijken meer naar uw beheer, de beste ondersteuning van uw ICT omgeving, vragen worden beantwoord door experts en u ontvangt updates over de laatste ontwikkelingen die voor u mogelijk interessant kunnen zijn. 

Kies zelf voor welke onderdelen van uw ICT-infrastructuur u het beheer bij ons wilt onderbrengen. De Beheerdiensten en Service Levels zijn geheel modulair opgebouwd. Door deze opbouw kan proactief beheer binnen uw eigen ICT-omgeving worden aangeboden. Met proactief beheer van NEH beschikt u over onze skilled ServiceDesk, welke jaarlijks wordt beoordeeld met een 8+ en 80% van de meldingen tijdens het eerste gesprek oplost. 

Wanneer u ervoor kiest om uw Kantoorautomatisering in de Cloud van NEH te plaatsen beschikt u standaard over de Proactief beheer dienst, waardoor continuïteit en flexibiliteit gegarandeerd worden. 

Middels de best practices van ITIL heeft NEH haar ICT-beheerprocessen ingericht. Wijzigingen in deze processen worden altijd uitgevoerd volgens het Change Management proces, zoals dat volgens ITIL is aangegeven. Het uitgangspunt daarbij? Een stabiele omgeving, zoals die in uw Service Level Agreement is vastgelegd.

Enkele voordelen:

  • Geen omkijken meer naar uw beheer
  • Een Skilled ServiceDesk voor al uw ICT vragen
  • Problemen opgelost voor u het door heeft
  • Technische infrastructuur volledig opgenomen in NEH beheer
  • Beheer is onze core business

Meer weten over Proactief beheer?

Wilt u meer weten over de Proactief beheer dienst van NEH en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.