Bel mij terug

Servicedesk medewerker

Ben jij communicatief vaardig, verantwoordelijk en stressbestendig? En wil jij de uitdaging aangaan om 80% van de meldingen tijdens jouw eerste contact telefonisch op te lossen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
De NEH Servicedesk heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin onze klanten acteren. Met deze kennis streven wij te allen tijde naar het direct oplossen van alle meldingen die bij ons langskomen. Daarnaast wordt er altijd geanticipeerd op de trends die we zien bij al onze klanten. Vanwege de vele en verschillende contracten die we hebben, kunnen we vaak zorgen dat een storing of calamiteit onze klanten niet bereikt.

Jouw werkomgeving bestaat uit een team van professionele Servicedesk medewerkers, bij wie klanttevredenheid altijd centraal staat. Er zijn ruim 400 verschillende applicaties waarvan onze klanten gebruik maken, wat maakt dat je te maken krijgt met een hoge diversiteit aan meldingen.

Aan jou de uitdaging om 80% van deze meldingen bij het eerste contact telefonisch op te lossen. De meldingen registreer je vervolgens accuraat in de Servicedesk Applicatie.

Jouw profiel
*      Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur ICT gerelateerd.
*      Relevante werkervaring in de ICT-dienstverlening is een pre.
*      Basiskennis van datacommunicatie infrastructuur (firewalls, routers, switches etc.).
*      Kennis van Microsoft Office, Active Directory, Exchange en Windows Server omgevingen.
*      Je weet de juiste prioriteiten te stellen.
*      Bent communicatief vaardig, neemt initiatief en kunt goed samenwerken.
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener uit Leusden, opgericht in 1997. Als werkgever van ongeveer 85 medewerkers onderscheidt NEH zich door haar focus op de mens. Zo biedt NEH haar medewerkers kansen om opleidingen te volgen, certificaten of diploma’s te halen, door te groeien binnen de organisatie en met nieuwe ideeën te komen. Initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. De lijnen zijn kort, waardoor je zeker weet dat jouw ideeën ook echt gehoord worden.

NEH’ers zijn gedreven, gezellige en zeer vakkundige collega’s. Elke dag wordt er met plezier gewerkt aan het ontzorgen van anderen. Onze kernwaarden Betrokken, Betrouwbaar en Lef dienen hierbij als leidraad.

Wij bieden
*      Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en mobiele telefoon.
*      Ruime investeringsmogelijkheden in jouw (persoonlijke) ontwikkeling.
*      Een mooi kantoor en moderne werkomgeving.
*      Gezellige activiteiten als barbecues in onze tuin en vrijdagmiddagborrels in onze kelder.
*      Zes keer per jaar een stoelmassage en elke dag vers fruit.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken binnen een groeiende organisatie, in een dynamische omgeving en een informele werksfeer? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.