Bel mij terug

Technical Consultant

Bouw als IT-er met gevoel voor commercie mee aan lange termijn ICT oplossingen en relaties

Functieomschrijving
Als Technical Consultant maak je onderdeel uit van een team ervaren en gedreven collega’s. Samen met je collega’s werk je aan diverse, dynamische projecten om ICT oplossingen naar tevredenheid van de klant en naar de kwaliteitseisen van NEH in te richten. Je ondersteunt het Salesteam met jouw kennis op het gebied van virtualisatie, clouddiensten, storage, back-up en netwerken en adviseert en presenteert ICT-oplossingen aan (nieuwe) klanten.

Vanuit je functie als Technical Sales Consultant ben je constant bezig met zowel jouw eigen ontwikkelingen als de ontwikkelingen in de markt. Zo neem je deel aan trainingen, behaal je certificeringen en ben je verantwoordelijk voor onderzoek naar en het volgen van ontwikkelingen in de markt, waarop je vervolgens proactief acteert.

Dit is de ideale functie voor een ervaren IT-er die toe is aan een nieuwe uitdaging en daarin techniek, klantvraag, R&D en commercie wil combineren.

Jouw profiel
*      Hbo werk- en denkniveau.
*      Minimaal 7 jaar IT-werkervaring.
*      Nieuwsgierig en op zoek naar oplossingen.
*      Constant op zoek naar ontwikkelingen in de markt.
*      Kennis van outsourcing, virtualisatie, storage, back-up en netwerken.
*      Kennis en ervaring met Microsoft Azure en Office 365 is een pre.
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener. Sinds 1997 ontwikkelt, levert, implementeert en onderhoudt NEH ICT infrastructuren zoals server, storage en werkplekomgevingen. Deze omgevingen worden onder andere aangevuld met langdurige shared services diensten, zoals back-up en replicatie, uitwijk, hosted telefonie en kantoorautomatisering vanuit de cloud. NEH’ers scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen en doen dit vanuit de kernwaarden; Betrokken, Betrouwbaar en Lef.

Wij bieden
*      Een informele werksfeer
*      Een enthousiast en gedreven team.
*      Een flexibele, marktconforme beloningsstructuur.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
*      Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in een dynamische omgeving met korte communicatielijnen, een ambitieuze strategie en een sterk geloof in kwaliteit? Stuur dan je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.