Bel mij terug

Informatiebeveiliging

 | NEH ICT oplossingen

Is uw bedrijfsinformatie eigenlijk wel veilig?

Informatiebeveiliging gaat verder dan technische oplossingen. Menselijke fouten spelen een grote rol in 95% van alle IT security incidenten.

Door bewustzijn te creëren bij uw medewerkers kan het beveiligingsrisico van uw organisatie aanzienlijk worden verlaagd. Om u te helpen uw beveiligingsrisico’s te verlagen biedt NEH diverse laagdrempelige, op uw specifieke situatie afgestemde, diensten aan. Deze diensten geven u inzicht in de beveiligingsrisico’s van uw corporatie en creëert: “Security Awareness”. 

Bij het creëren van bewustzijn gaat het niet om het kennen van alle regels. Wanneer uw medewerkers bewust zijn van de gevaren, is de kans aanzienlijk groter dat ze kwaadwillenden een stap voor zijn en problemen voorkomen.

Enkele diensten:

Meer weten over Informatiebeveiliging?

Wilt u meer weten over de Informatiebeveiliging diensten van NEH en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.