Bel mij terug
  • Home
  • ICT oplossingen
  • Woningcorporaties

Woningcorporaties

NEH, dé ICT-leverancier voor woningcorporaties

Sinds 2004 heeft NEH ervaring binnen de woningcorporatiebranche. Inmiddels worden meer dan 60 woningcorporaties door ons ontzorgd. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken.

Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken van onze klanten. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

ontdek waarom

NEH combineert marktkennis en praktijkervaring met de menselijke maat

Verschillende NEH'ers hebben voorheen gewerkt bij woningcorporaties, wat maakt dat wij naast veel kennis van de markt ook veel kennis uit de markt hebben. Al deze kennis en praktijkervaring zetten wij in voor onze klanten, waarbij wij oog houden voor ‘de menselijke maat’: niet de ICT staat centraal, maar de mens en hoe deze wil werken. 

De ICT succesfactor

NEH stelt zich op als uw ICT afdeling en als partner; daarbij zien wij klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor. Met andere woorden, uw ICT woont bij ons en alle zaken als onderhoud, reparaties en vernieuwingen verzorgen wij voor u. Natuurlijk staat onze ServiceDesk klaar, voor u en uw medewerkers, alsof het uw afdeling Wonen is!

Volledige ICT oplossingen op maat

Onze corporatie klanten worden volledig ontzorgt in hun wensen rond de ICT. Zo leveren wij oplossingen aangaande:
Cloudservices, Outsourcing, IT-beheer, Kantoorautomatisering, Back-up, Uitwijk, Informatiebeveiliging, Ondersteuning en beheer van mobiele devices, Telecom, Full Flash Storage, Secure File Sync, VDI, IT Store, Hosted Telefonie, Archivering en meer! 

Toekomstverwachting woningcorporaties & ICT partners

Om zich op haar core business te kunnen richten, zullen corporaties steeds meer gaan uitbesteden. Onafhankelijkheid, flexibiliteit, meedenken over toekomstige ICT ontwikkelingen en vaste voorspelbare kosten worden vereisten voor ICT partners. Graag gaan wij met u in gesprek over de ICT-mogelijkheden voor uw corporatie. 


Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.