Bel mij terug

Virtualisatie

Virtualisatie | NEH ICT oplossingen

Betere beheermogelijkheden en flexibiliteit dan fysieke oplossingen.

Virtualisatie

Virtualisatie is een bekend begrip binnen ICT en wordt al lange tijd op diverse vlakken toegepast. Vrijwel elke kantoorautomatisering is te virtualiseren, waardoor u een betere continuïteit en een Return On Investment kunt realiseren dan bij een fysieke oplossing. 

Deze duurzame en groene oplossing biedt u daarnaast betere beheermogelijkheden en flexibiliteit dan reguliere oplossingen. Virtualisatie wordt voornamelijk toegepast bij de migratie van servers, maar ook in desktopomgevingen en applicaties worden er grote voordelen behaald. 
 


Vrijwel alle top ICT-leveranciers – zoals VMware, Citrix en Microsoft – zijn de mogelijkheden van virtualisatie verder aan het ontwikkelen, zowel op hardwaregebied als op software. NEH biedt u altijd een passende, werkbare en bedrijfszekere oplossing. Uw organisatie kan dankzij virtualisatie ook uitwijk als optie of als dienst afnemen, zonder dat u hoeft te investeren in dure licentievormen, hardware, uitwijklocaties en voorzieningen.

Enkele voordelen:

  • Betere continuïteit en Return On Investment
  • Duurzame, groene oplossing
  • Betere beheermogelijkheden en flexibiliteit

Meer weten over Virtualisatie?

Wilt u meer weten over Virtualisatie en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht

ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht. Samen brengen we uw project tot een succesvol einde!