Bel mij terug

Informatiemanagement

Informatiemanagement | NEH ICT oplossingen

Een middel om te sturen op bedrijfsdoelstellingen, zowel in- als extern.

Informatiemanagement

DMS trajecten, mobiel werken, papierloos vergaderen. Informatie is voor organisaties steeds meer een strategisch hulpmiddel geworden voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het is een stuurmiddel voor bedrijfsdoelstellingen én een middel om verantwoording af te leggen over daden, zowel intern als extern.

Ook uw informatiebehoeften veranderen sneller en worden complexer, wat komt door nieuwe en aangepaste eisen vanuit de overheid en toezichthouders. Ook heeft u informatie nodig om de bedrijfsvoering beter te kunnen beheersen, om sneller te kunnen reageren op afwijkingen en om constant effectief te zijn.

Uw informatievoorziening moet dus in staat zijn om aan deze eisen te voldoen. Het inrichten en structureren van de informatievoorziening behoort toe aan het vakgebied Informatiemanagement. Twee business consultants van NEH gaan graag het gesprek met u aan over de toevoeging die Informatiemanagement uw organisatie kan brengen. 

Enkele voordelen:

  • Informatie als strategisch hulpmiddel 
  • Betere aansluiting van ICT op organisatieplan
  • Snel en betrouwbaar rapporteren aan uw toezichthouders
  • Continuïteit van de interne bedrijfsvoering en primaire processen

Meer weten over Informatiemanagement?

Wilt u meer weten over Informatiemanagement en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht

ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht. Samen brengen we uw project tot een succesvol einde!