Bel mij terug

Netwerkbeheerder

Wil jij bijdragen aan de beschikbaarheid, performance, continuïteit en veiligheid van de technische infrastructuur bij NEH én onze klanten? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Als netwerkbeheerder bij NEH ben je verantwoordelijk voor het implementeren en verbeteren van de netwerkinfrastructuur van NEH en onze klanten. Jij draagt zorg voor een operationeel en goed beveiligd netwerk. Jij draagt bij aan de beschikbaarheid, performance, continuïteit en veiligheid van de technische netwerkinfrastructuur. Ook ben je goed in staat om meldingen van onze Servicedesk te behandelen en om te zetten naar ICT-oplossingen. Je levert een proactieve bijdrage aan netwerk-infrastructurele projecten en je bent scherp op het herkennen van onjuistheden en verbetermogelijkheden.

Je gaat onderdeel uitmaken van het NEH Beheerteam. Het team heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin onze klanten acteren. Door te anticiperen op trends bij onze klanten kunnen we vaak zorgen dat een storing of calamiteit onze klanten niet bereikt. Daarnaast is het beheerteam verantwoordelijk voor het up-to-date houden van zowel klantomgevingen, het totale beheer van de servers in de datacenters, virtuele servers, netwerken en applicaties.

Jouw profiel
*      HBO werk- en denkniveau (minimaal afgeronde mbo niveau 4 ICT-opleiding).
*      Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
*      Je bent gecertificeerd in CCNA en/of ICND.
*      Je hebt passie voor Microsoft technologieën.
*      Ervaring met Citrix- en Dellnetworking is een pre.
*      Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener uit Leusden, opgericht in 1997. Als werkgever van ongeveer 85 medewerkers onderscheidt NEH zich door haar focus op de mens. Zo biedt NEH haar medewerkers kansen om opleidingen te volgen, certificaten of diploma’s te halen, door te groeien binnen de organisatie en met nieuwe ideeën te komen. Initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. De lijnen zijn kort, waardoor je zeker weet dat jouw ideeën ook echt gehoord worden.

NEH’ers zijn gedreven, gezellige en zeer vakkundige collega’s. Elke dag wordt er met plezier gewerkt aan het ontzorgen van anderen. Onze kernwaarden Betrokken, Betrouwbaar en Lef dienen hierbij als leidraad.

Wij bieden
*      Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en mobiele telefoon.
*      Ruime investeringsmogelijkheden in jouw (persoonlijke) ontwikkeling.
*      Een mooi kantoor en moderne werkomgeving.
*      Gezellige activiteiten als barbecues in onze tuin en vrijdagmiddagborrels in onze kelder.
*      Zes keer per jaar een stoelmassage en elke dag vers fruit.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in een dynamische omgeving met een informele werksfeer, waarbij je onderdeel uitmaakt van een zeer professioneel en gedreven team? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hanneke van den Berg, HR adviseur bij NEH | 06-40620151.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht

ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht. Samen brengen we uw project tot een succesvol einde!