Bel mij terug

Centralisatie

Centralisatie | NeH ICT oplossingen

Efficiënter beheer, kostenbesparing en grotere continuïteit.

Centralisatie

Door de komst van de PC zijn organisaties overgestapt van een centrale mainframe omgeving naar een decentraal model. Applicaties, opslag, netwerken en andere componenten zijn daarbij op diverse platformen en locaties en binnen en buiten serverruimtes geplaatst. Door centralisatie realiseert u beter en efficiënter beheer, kostenbesparing en hogere continuïteit.

Inmiddels is er met de Cloud trend weer een andere beweging gaande. ‘Bring your own device’ (BYOD), gebruik van tablets en andere devices en de opmars van grafische toepassingen vragen om extra rekenkracht en capaciteit op de werkplek. 

Om uw data beschermd te houden bij deze mix van private Cloud, public Clouds, verschillende devices en samenwerkingsverbanden met partners en leveranciers verzorgt NEH centralisatie- en decentralisatietrajecten. Hierin wordt gedetailleerd met u afgestemd welke stappen en activiteiten doorlopen moeten worden.

Enkele voordelen:

  • Beter en efficiënter beheer
  • Kostenbesparingen
  • Hogere continuïteit
  • Uw data beschermd

Meer weten over Centralisatie?

Wilt u meer weten over Centralisatie en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht

ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht. Samen brengen we uw project tot een succesvol einde!