Bel mij terug

IT Store

IT-Store | NEH ICT oplossingen

Flexibiliteit en veiligheid op het gebied van personeel, locaties en afdelingen.

IT Store

Op uw mobiele apparaat kunt u een app kiezen en deze direct downloaden en instellen, terwijl u op kantoor voor alles de ServiceDesk moet bellen. Stelt u zich eens voor dat dagelijkse IT-taken minder tijd kosten, zodat u zich op uw eigen taken kunt richten.

Bij het “ontzorgen van IT-taken” introduceert zich een logische afhankelijkheid van uw IT-dienstverlener. De IT Store van NEH is een interactieve tool waarmee u uw eigen set aan IT-diensten naar wens beschikbaar kunt stellen aan uw medewerkers. U kunt hierbij kiezen voor zelfservice of automatische dienstenlevering. 

Door koppelingen met externe systemen, zoals HRM, ERP en CRM, kunnen wijzigingen die optreden automatisch gedetecteerd en opgevolgd worden. Flexibiliteit en veiligheid op het gebied van personeel, locaties, afdelingen en management worden hiermee gegarandeerd. 

Enkele voordelen:

  • IT wordt strategische service provider
  • Nieuwe medewerkers direct productief
  • Minder helpdesk tickets
  • Meer inzicht in en minder verspilling aan licenties
  • Bij beëindiging dienstverband automatisch alle toegangsrechten ingetrokken 

Meer weten over de IT Store?

Wilt u meer weten over de IT Store van NEH en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Uw organisatie ontzorgen door NEH?

Bent u benieuwd met welke diensten NEH uw organisatie kan ontzorgen? Wij gaan graag het gesprek met u aan!