Bel mij terug

Hosted Voice

Hosted Telefonie | NEH ICT oplossingen

Uw telefooncentrale vanuit de Cloud en vast-mobiel integratie zonder beperkingen.

Hosted Voice

In samenwerking met Tele2 biedt NEH u een volledig functionele telefooncentrale in de Cloud. Hosted Voice is dé totaaloplossing in de Cloud voor vaste telefonie, mobiele telefonie en een bedrijfstelefooncentrale. Inzetbaar voor al uw medewerkers met een mobiel en vast toestel.

Met Hosted Voice van NEH kiest u voor het gemak en de eenvoud van een geïntegreerde totaaloplossing voor uw bedrijfstelefonie, tegen de beste prijs. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer te investeren in een telefooncentrale en alle gesprekken die uw medewerkers onderling voeren zijn inbegrepen, ook mobiel. Het voordeel is niet alleen financieel, de eenvoudige integratie van vast en mobiel zorgt er namelijk voor dat uw organisatie nog beter bereikbaar is. 

Met kant-en-klare gebruikersprofielen beschikken al uw medewerkers over functionaliteiten die bij hun functie passen. U heeft één leverancier en dus één aanspreekpunt en één factuur voor al uw telefonie. Hosted Voice biedt u de garantie van de meest moderne oplossing. Zo wordt ieder kwartaal het Hosted Voice platform voorzien van de nieuwste technieken en functies. 

Enkele voordelen:

  • Volledige integratie tussen vaste en mobiele telefonie.
  • Nieuw, landelijk dekkend, supersnel glasvezel- en 4G-netwerk.
  • Bespaar op maandelijkse kosten.
  • Geen concessies op kwaliteit.
  • Al uw communicatiediensten onder één dak.

Meer weten over Hosted Voice?

Wilt u meer weten over de Hosted Voice dienst van NEH en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat dan onderstaand uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Uw organisatie ontzorgen door NEH?

Bent u benieuwd met welke diensten NEH uw organisatie kan ontzorgen? Wij gaan graag het gesprek met u aan!