Bel mij terug

Corporaties ondersteunen om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De manier waarop corporatiemedewerkers hun werk doen is de afgelopen jaren sterk veranderd. Door de komst van de cloud en smartphones kan plaats- en tijdsonafhankelijk gewerkt worden. Hoe faciliteer je deze werkwijze als organisatie nog beter, en zorg je ervoor dat de efficiency verhoogd wordt? NEH vertelt daar tijdens het CorporatiePlein meer over, en wij spraken alvast met communicatiemedewerker Shannon Kroeze. 

Geplaatst door CorporatieMedia

De wereld waarin corporaties opereren verandert in zeer rap tempo, begint Shannon. “De hoeveelheid data groeit exponentieel en verschuift steeds sneller van de private naar de public cloud. Daarbij neemt de behoefte om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken toe. Het creëren van een standaard en moderne werkplek voor corporatiemedewerkers zodat zij zo goed mogelijk kunnen werken, is onze ‘Visie op de Moderne Werkplek’. Hiermee zorgen wij ervoor dat woningcorporaties zich volledig kunnen focussen op hun core business.”

Productief werken, effectief samenwerken
Op de vraag wat een ‘Moderne Werkplek’ inhoudt, vertelt Shannon: “Dat is voor iedere organisatie anders, en kan zelfs per afdeling of individu verschillen. Eén van de eisen blijft dat medewerkers gefaciliteerd en ondersteund worden om productief hun werk te doen en effectief samen kunnen werken. Qua digitale werkplek zijn er een aantal kenmerken te noemen waaraan een moderne werkplek moet voldoen, zoals ‘AnyTime, AnyPlace, AnyDevice’ en ‘Mobile First’. NEH kan corporaties daarbij ondersteuning bieden door de juiste tools te faciliteren, waarbij uiteraard de beveiliging van data en informatie in acht wordt gehouden.”

Digitale innovatie en ontwikkelingen
Tijdens CorporatiePlein organiseert NEH onder andere diverse kennissessies. “Deze gaan in op alle digitale innovaties en ontwikkelingen. Zo geven wij in ‘Visie op de moderne werkplek’ antwoord op vragen als hoe kan een corporatie écht plaats- en tijdsonafhankelijk werken, en hoe men transformeert naar de Microsoft Cloud. Bij ‘Transformatie in beeld’ laten we zien hoe een kleine woningcorporatie ineens koploper kan zijn met de nieuwste ICT-omgeving. Tijdens de presentaties vertellen we hoe een woningcorporatie nu efficiënter werkt, hoe Office 365 optimaal ingezet wordt en hoe de gemakken van SharePoint optimaal benut worden.”

“Daarnaast vertellen wij ook over ‘De kracht van Office 365’. Tijdens een demosessie gaan wij in op de functionaliteiten van bijvoorbeeld OneNote, de meerwaarde van OneDrive en de toepassingen van Exchange Online, SharePoint en Teams.”

Corporaties optimaal ontzorgen
Bezoekers kunnen tijdens de beurs ook op de stand van NEH terecht om meer te weten te komen over de oplossingen van het bedrijf. Shannon: “De ICT in huis, in de cloud, in beheer of als dienst: NEH biedt de beste oplossingen voor jouw ICT-omgeving. Met ons unieke dienstenportfolio ontzorgen wij corporaties volledig naar wens. Zo bieden wij oplossingen voor onder meer de kantoorautomatisering, back-up, proactief beheer, mobile device management, storage, hosted voice en Office 365. Wij vertellen hier op onze stand graag meer over.”

Schrijf je in voor een van onze kennissessies. Wij zijn tijdens het CorporatiePlein te vinden op stand 47.