Bel mij terug
  • Home
  • Blog
  • Maand van de Veiligheid, één jaar na invoering van de AVG

Nieuwe digitale werkomgeving Vechtdal Wonen, gebruikers worden getraind

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Woningstichting Beter Wonen Vechtdal en Woningstichting De Veste zijn per 1 januari 2019 gefuseerd tot één corporatie onder de naam ‘Vechtdal Wonen’. Half april vond de livegang van de nieuwe ICT-omgeving plaats. Joey Witzand, System Engineer Device Management bij NEH, verzorgde de trainingen voor medewerkers naar deze nieuwe werkplek.

Nieuwe digitale werkomgeving Vechtdal Wonen

"Vanuit NEH geven wij trainingen voor het gebruiken van Office 365 en de Surfaces. Wij gaan naar de klant toe en vragen waar de klant behoefte aan heeft", legt Joey uit. In een drietal dagen heeft hij bij Vechtdal Wonen meerdere trainingssessies gegeven. Joey vervolgt: "Het niveau van de medewerker verschilt, daarom gaat het de ene keer wat sneller dan een andere keer."

Gebuikers worden getraind
De trainingen zijn voor medewerkers die nieuwe apparatuur krijgen, in een transitie zitten of in een andere omgeving gaan werken. Enthousiast vertelt Joey: "Ik kan veel met de feedback van de klant. Hoe meer de klant vraagt, hoe meer ik kan uitleggen en dat geeft mij een goed gevoel." Joey geeft als System Engineer trainingen van zes tot honderd personen en dat verveelt nooit: "Ik ga door totdat de klant tevreden is."