Bel mij terug
  • Home
  • Blog
  • Klantverhaal Stadlander: “Facilitator, richtingwijzer én sparringpartner”

De hele organisatie werkt met Microsoft 365

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken, in meerdere systemen, op een veilige manier en met meerdere collega's. De komst van ‘het nieuwe werken’ betekent dat we tools gebruiken die deze vraag aankunnen. Microsoft 365 stelt een organisatie in staat deze nieuwe cultuur vorm te geven door de creativiteit van medewerkers aan te sporen en ze op een veilige manier te laten samenwerken.


De week van: Roy Sloof - Netwerkbeheerder bij NEH

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je klaar te maken voor een nieuwe week. In deze blogserie staan we stil bij de werkweek van NEH’ers. Wie zijn de mensen achter NEH? Wat doen zij dag in, dag uit? En hoe zetten zij zich in om klanten zo goed mogelijk te ontzorgen?


Optimaal digitaal werken om efficiency te verhogen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De afgelopen jaren hebben woningcorporaties enorme stappen gezet rondom efficiënter werken. Maar wat is de volgende stap? Voor woningcorporatie WBO Wonen uit Oldenzaal is dat het project ‘Optimaal digitaal werken’, waar het onlangs mee startte. CorporatieGids.nl ging daarover in gesprek met Theo Buurman, Regisseur ICT bij de Twentenaren.


De Week Van: Arjan de Graaff - Systeembeheerder bij NEH

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je weer klaar te maken voor een nieuwe week. In deze blogserie staan we stil bij de werkweken van NEH’ers. Wie zijn de mensen achter NEH? Wat doen zij dag in, dag uit? En hoe zetten zij zich in om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen?