Bel mij terug
  • Home
  • Blog
  • De Week Van: Jan Hartman - Senior System Engineer

Veilig en flexibel thuiswerken met Windows 10 devices

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Zo ben je met zijn allen lekker vanuit kantoor bezig met je werk en klanten en zo zit je massaal thuis op je eigen, veelal geïmproviseerde, werkplek. Waar het gebruik van middelen als Office365, SharePoint en Teams, om samen te werken, eerst schoorvoetend van de grond kwam, is het nu voor velen opeens gemeengoed. Corona raakt ons allemaal en heeft grote impact op ons dagelijkse leven. Ook ons werkzame leven. Mooi om te zien dat er vanuit een gemeenschappelijk gevoel van lotsverbondenheid en  flexibiliteit er gezamenlijk de schouders onder gezet wordt. 


De Week Van: Joey - System Engineer Device Management bij NEH

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je klaar te maken voor een nieuwe week. In deze blogserie staan we stil bij de werkweek van NEH’ers. Wie zijn de mensen achter NEH? Wat doen zij dag in, dag uit? En hoe zetten zij zich in om klanten zo goed mogelijk te ontzorgen?


Veilig thuiswerken, hoe doe je dat?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Daar waar criminelen hun activiteiten de laatste jaren al steeds vaker online projecteren, is het in tijden van (gezondheids)crisis en online met elkaar in verbinding blijven (thuiswerken) voor hen nog aantrekkelijker om online actief te zijn. Er worden thuis de nodige verbindingen aangelegd om op afstand te kunnen werken en werknemers zoeken naar gratis tools om te kunnen beeldbellen en samenwerken met collega’s. Veilig thuiswerken, hoe doe je dat?


Thuiswerken met Microsoft Teams

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ben jij ook verplicht thuis aan het werk? Lukt dat een beetje? NEH zet alles op alles om haar klanten in deze moeilijke periode zo goed mogelijk te ondersteunen, om het benodigde werk waar mogelijk toch vanuit huis gewoon door te kunnen laten gaan. Bij deze een blog over thuiswerken, door en voor werknemers thuis!