Bel mij terug

NEH Zorg, ontzorger én gids voor ambitieuze ggz Vincent van Gogh

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Vincent van Gogh, een grote instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg, speelt een sleutelrol in de gezondheid en het welzijn van 10.000 cliënten in een groot verzorgingsgebied. Logisch dat zo’n organisatie hoge eisen stelt aan de ICT-uitbestedingspartner die zij vond in NEH Zorg. Want: “ICT moet onze organisatie en medewerkers perfect ondersteunen – in het belang van cliënten – maar evenzeer onze ambities op het gebied van zorg – nu en later.”

Securitytips Top 3 van 2018 – Met Frank Baas

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De ingang van de AVG, het dagelijkse nieuws, al die spam in jouw mailbox. We kunnen er niet omheen, informatiebeveiliging is hot en belangrijker dan ooit tevoren. In onze maandelijkse nieuwsbrief is het inmiddels een vast onderdeel geworden. De beveiligingstips met als doel de lezer weer net een stukje bewuster te maken. Maar wat zijn nou de drie beste tips die gegeven kunnen worden? Hierover gingen we in gesprek met Frank Baas, tijdens zijn laatste dag als privacy officer bij NEH.


De Week Van: Merle Buhler – Manager Backoffice bij NEH

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je weer klaar te maken voor een nieuwe week. In deze blogserie staan we stil bij de werkweken van NEH’ers. Wie zijn de mensen achter NEH? Wat doen zij dag in, dag uit? En hoe zetten zij zich in om klanten zo goed mogelijk te ontzorgen?