Bel mij terug

Bewustwording het sleutelwoord omtrent informatiebeveiliging

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Informatiebeveiliging staat in 2018 hoog bij woningcorporaties op de agenda, met de naderende AVG als bekend voorbeeld. Hoe pakken organisaties het onderwerp informatiebeveiliging en privacy echter op een juiste manier aan, zodat hoge boetes voorkomen worden en data beter wordt beschermd? CorporatieGids.nl ging hierover in gesprek met Tom Heusdens (foto links), security officer bij NEH, en Frank Baas (foto rechts), privacy officer bij NEH: “Het sleutelwoord omtrent informatiebeveiliging is bewustwording.”


Converged Infrastructure - een introductie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

“Converged Infrastructure” of zelfs “Hyperconverged Infrastructure” is een onderwerp dat zich momenteel over veel belangstelling kan verheugen.

  • Maar wat is het eigenlijk?
  • Waarom zouden we het toepassen?
  • Welke specifieke mogelijkheden zijn er op de markt en hoe verschillen deze van elkaar (of komen ze overeen)?

Allemaal reële vragen waar we graag ons licht over willen laten schijnen.


(Hyper)Converged Infrastructure - Software gebaseerde oplossingen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

In het artikel (Hyper)Converged Infrastructure oplossingen gaven we een overzicht van oplossingen die aangeduid worden als "Converged" of "Hyperconverged". Eén categorie die toegelicht is in het artikel Converged Infrastructure - Hardware gebaseerde oplossingen maakt gebruik van de klassieke hardware "lagen": server, netwerk en storage. In dit artikel gaan we in op een nieuwe architectuur, gebaseerd op "Software Defined Storage".


  • 1
  • 2