Bel mij terug

  •  

  •  

  •  

  •  

Communicatiemedewerker

Weet jij je communicatiemiddelen snel eigen te maken? Heb je oog voor detail en een creatieve geest? Dat klinkt goed! Zet je skills in als communicatiemedewerker bij NEH

Ter uitbreiding van de afdeling communicatie zijn wij op zoek naar een arbeidsmarkt- en interne communicatiemedewerker. Als geen ander weet jij hoe je een sterk employer brand neerzet binnen de uitdagende ICT-arbeidsmarkt. Je weet hier vernieuwende kanalen en middelen in te zetten om (potentiële) medewerkers op elk niveau te bereiken. Je draagt onze kernwaarden (betrokken, betrouwbaar en lef) organisatiebreed uit.

Wat ga je precies doen?

Je ontwikkelt samen met HR een goed arbeidsmarktcommunicatieplan en voert deze vervolgens uit. Zo zorg je ervoor dat elke boodschap in passende communicatiemiddelen is vertaald. Je werkt mee aan organisatievraagstukken en je levert een belangrijke bijdrage aan het (interne) communicatiebeleid binnen NEH. Ook werk je dagelijks aan ad hoc taken die op je bordje komen te liggen, zoals het redigeren van belangrijke documenten of het maken van presentaties.

Dit ben jij:
*      Je hebt een hbo-diploma communicatie of marketing in de pocket.
*      Enige ervaring als communicatiemedewerker heb jij al opgedaan.
*      Je bent bekend met recruitment marketing & employer branding.
*      Je bent een goede netwerker die campagnes uitzet en beurzen en scholen bezoekt.
*      Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de ICT.
*      Het bijhouden van een Werkenbijsite is voor jou geen hogere wiskunde.
*      Je kunt goed knutselen in Photoshop en InDesign (Illustrator is een pre).
*      Mailchimp kent geen geheimen voor jou.
*      Spelfoutjes en scheve uitlijning springen jou direct in het oog.

Dit zijn wij
Wij zijn een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden (omgeving Amersfoort), gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon en laptop van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Hartstikke leuk! Pak meteen je kans en stuur je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com. Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze HR-adviseur Hanneke van den Berg | 06 - 40 62 01 51

Hint: met een gekke, leuke, opvallende sollicitatie heb jij net dat streepje voor.


Tags: Vacature, Leusden

NEH

NEH ontzorgt op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Wij zetten al onze kennis en ervaring in voor onze klanten, waarbij we oog houden voor de menselijke maat. Wij verkopen geen product, maar leveren een langetermijnoplossing. Wij stellen ons op als partner en zien klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

ontdek meer over ons

Bent u op zoek naar een ICT-partner?

Bent u ook op zoek naar een ICT-partner met wie u naar de toekomst kunt kijken? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.