Bel mij terug

  •  

  •  

  •  

  •  

System engineer

Ben jij een zelfstandige, oplossingsgerichte system engineer die een ster is op het gebied van planning én energie haalt uit het oplossen van problemen en uitdagingen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Als system engineer bij NEH ben jij (mede)verantwoordelijk voor het naar tevredenheid en volgens plan uitvoeren van changes en migratieprojecten bij (nieuwe) klanten.

Het installeren van servers en software, een adviesrol over het verbeteren van de ICT-infrastructuur en het op locatie of remote oplossen van incidenten en problemen behoren tot jouw werkzaamheden. Het uitvoeren van changes en migraties doe je veelal zelfstandig, waarbij je tevens het eerste aanspreekpunt bent voor de klant. Bij complexe changes word je aangestuurd door één van onze projectmanagers.

Als system engineer ben je ook breed inzetbaar binnen de eigen organisatie van NEH. Zo ondersteun je de tweedelijns servicedesk medewerkers bij het afhandelen van complexe calls en ben je een vraagbaak voor SalesSupport bij het opstellen van offertes. Je bent verantwoordelijk voor een goede overdracht van kennis en ervaring aan collega's en klanten door middel van instructie, documentatie en evaluatie. Bij al jouw werkzaamheden borg je de kwaliteit van geleverd werk conform NEH-standaarden.

Jouw profiel
*      Hbo werk- en denkniveau (minimaal afgeronde mbo-niveau 4 ICT-opleiding).
*      Minimaal 3 jaar werkervaring in het zelfstandig uitvoeren van complexe projecten.
*      Proactief in het vergaren en het delen van kennis. 
*      Certificaten: Microsoft certificering is een pre.
*      Kennis van Microsoftproducten, zoals Office 365, Azure en Hyper-V.
*      Vaktechnische kennis van Citrix, RES Software en Exchange Server.
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener uit Leusden, opgericht in 1997. Als werkgever van ongeveer 85 medewerkers onderscheidt NEH zich door haar focus op de mens. Zo biedt NEH haar medewerkers kansen om opleidingen te volgen, certificaten of diploma’s te halen, door te groeien binnen de organisatie en met nieuwe ideeën te komen. Initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. De lijnen zijn kort, waardoor je zeker weet dat jouw ideeën ook echt gehoord worden.

NEH’ers zijn gedreven, gezellige en zeer vakkundige collega’s. Elke dag wordt er met plezier gewerkt aan het ontzorgen van anderen. Onze kernwaarden Betrokken, Betrouwbaar en Lef dienen hierbij als leidraad.

Wij bieden
*      Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en mobiele telefoon.
*      Ruime investeringsmogelijkheden in jouw (persoonlijke) ontwikkeling.
*      Een mooi kantoor en moderne werkomgeving.
*      Gezellige activiteiten als barbecues in onze tuin en vrijdagmiddagborrels in onze kelder.
*      Zes keer per jaar een stoelmassage en elke dag vers fruit.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in een dynamische omgeving met een informele werksfeer, waarbij je onderdeel uitmaakt van een zeer professioneel en gedreven team? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hanneke van den Berg, HR adviseur bij NEH | 06-40620151 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

NEH

NEH ontzorgt op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Wij zetten al onze kennis en ervaring in voor onze klanten, waarbij we oog houden voor de menselijke maat. Wij verkopen geen product, maar leveren een langetermijnoplossing. Wij stellen ons op als partner en zien klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

ontdek meer over ons

Bent u op zoek naar een ICT-partner?

Bent u ook op zoek naar een ICT-partner met wie u naar de toekomst kunt kijken? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.